Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislio da se žena ubila

Tražio ženu pa u upao u rudarsku jamu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija i vatrogasci Bora u Srbiji u ponedjeljak navečer iz izbočine ambisa napuštenog rudarskog kopa izvukli su muškarca čiji identitet nije poznat.

Muškarac se našao u ponoru, na korak od smrti, tragajući za svojom suprugom koja mu je ranije zaprijetila da će se baciti u grotlo duboko nekoliko stotina metara.

Pročitajte i ovo Božićno drvce: Ilustracija - 1 ŽIVOT JEDNOG BORA Kao mala kućna šuma koja život znači: Jeste li znali da živo božićno drvce možete unajmiti? Slika nije dostupna Još jedan uspjeh VIDEO HGSS spasio petomjesečnog psa iz duboke jame: ''Mala je izvučena neozlijeđena''

Žena je poslije svađe zaprijetila mužu da će skočiti u ponor i izvršiti samoubojstvo na isti način kao što je krajem prošle godine učinio Ramiz Hjrula (40) iz Bora. U policiji su rekli da je muž po mraku krenuo za svojom suprugom i došavši do ruba kopa, pomisliio je da je ugledao tijelo svoje žene na jednoj izbočini. Sišao je niz strmu liticu i ustanovio da je zapravo samo riječ o odbačenom buretu. Pokušao se vratiti, ali mu to nije supjelo. Policajci su nagažirali i vatrgasce da bi poslije dramatičnih pokušaja uspjeli izvući čovjeka na površinu. Njegova supruga ga je čekala u stanu ne sluteći da je muž mogao završiti u ponoru tražeći nju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene