Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozija bombe iz rata

TRAGEDIJA U BOSNI: Poginuo dječak (10), četvorica teže ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je desetogodišnji dječak poginuo, a četvorica su zadobila teže ozljede u eksploziji nepoznate naprave, koja je u nedjelju predvečer aktivirana nedaleko od Sarajeva.

U mjestu Žunovici u sarajevskoj općini Hadžići odjeknula je eksplozija od naprave zaostale iz protekloga rata, koju su najvjerojatnije aktivirali maloljetnici, objavili su lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Ukrajinski vojnici na bojištu Sukob u Europi Rusija ostvarila pomake duž ratišta, pod kontrolom 18 posto teritorija Ukrajine Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene

>>Zagreb: Eksplodirale dvije ručne bombe, oštećena četiri vozila i fasade kuća

Od posljedica eksplozije je odmah preminulo jedno dijete staro 10 godina, dok su trojica 12-godišnjaka i jedan 14-togodišnjak prebačeni u Klinički centar Sveučilišta u Sarajevu.

Prema neslužbenim informacijama djeca su se najvjerovatnije igrala u naselju kada su pronašla neeksplodirano ubojno sredstvo, nakon čega su ga aktivirala, piše Klix.ba.Policija Kantona Sarajevo je obavila uviđaj, a više informacija će biti poznato ujutro, nakon očevida.

'Dječaci su rođeni 2001. i 1999. godine. Jedan ima intercerebralno krvarenje i bit će smješten na Odjel intenzivne njege Klinike za neurokirurgiju, gdje će mu se pratiti stanje, drugi ima frakturu zida očne orbite i smješten je na Kliniku za očne bolesti. Treći dječak ima povrede abdomena i sada je u operacionoj sali. Dječak koji je rođen 1999. godine ima povredu mekih tkiva nadlaktice i ramena i smješten je na Kliniku za ortopediju i traumatologiju', rekla je glasnogovonica bolnice Biljana Jandrić za Klix.ba.(HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene