Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije im bilo spasa

Užas u susjedstvu: Otac iz goruće kuće uspio spasiti dvoje djece, majka i kćerkica izgorjele

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Majka i kćerkica poginule su u požaru koji je izbio u kući u naselju kod Pala u BiH, a otac je uspio spasiti dvoje djece.

Velika tragedija dogodila se kod Pala u BiH, gdje je noćas izbio požar u obiteljskoj kući, a poginuli su majka i dijete. Otac je uspio izvući dvoje djece iz goruće kuće te se vratio po kćer i suprugu, ali vatra se toliko rasplamsala da više nije mogao ući u kuću. 

U Vatrogasnoj jedinici Pale kažu da su dojavu o požaru zaprimili 50 minuta nakon ponoći. 

Pročitajte i ovo Ilustracija otkriven uzrok smrti Pronašli tijelo nestale 36-godišnjakinje prilikom čišćenja HE Čakovec

Pročitajte i ovo Andronico Luksic sa suprugom 23 milijarde dolara Nasljednici poznatog Hrvata raspolažu basnoslovnom imovinom, najbogatiji su u svojoj zemlji

"Po dolasku na teren vatrogasci su zatekli dupleks kuću u razbuktaloj fazi požara. Na licu mjesta informirali su nas da su unutra najvjerojatnije žena i dijete. Pokušali smo ući s vanjske strane, ali to nije bilo moguće. Kada smo ugasili požar, ušli smo unutra i nažalost zatekli dva izgorjela tijela", naveli su vatrogasci, prenosi N1.ba.

Na intervenciju je izišlo šest vatrogasaca s tri vozila. Slijedi očevid koji bi trebao otkriti uzrok te strašne tragedije. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene