Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OPERACIJA SPAŠAVANJA

VIDEO/FOTO Tragedija na Manhattanu: Urušila se garaža, jedna osoba poginula - "Izgledalo je kao potres"

Aktualno Galerija Urušena garaža Urušena garaža Foto: screenshot Twitter Urušena garaža u New Yorku Urušena garaža u New Yorku Foto: Afp Urušena garaža u New Yorku Urušena garaža u New Yorku Foto: Afp Urušena garaža u New Yorku Urušena garaža u New Yorku Foto: Afp +2 Urušena garaža u New Yorku Galerija 1/7 >>
Jedna je osoba poginula i pet ih je ozlijeđeno u utorak kada se urušila garaža na donjem Manhattanu u New Yorku, rekli su lokalni dužnosnici i mediji te dodali kako je moguće da ima zarobljenih pod ruševinama.

Drugi kat garaže srušio se na prvi, rekli su dužnosnici gradskih hitnih službi. Jedna je osoba poginula.

Gradonačelnik New Yorka Eric Adams potvrdio je na presici da je jedna osoba poginula. Urušavanje je ostavilo zgradu "potpuno nestabilnom", dodao je gradonačelnik. 

Pročitajte i ovo Urušena zgrada u Marseilleu - 2 Tragedija na Uskrs FOTO/VIDEO Urušile se dvije zgrade, vjeruje se da je osam ljudi poginulo: "Suočeni smo s rijetkim fenomenom"

Pročitajte i ovo Urušavanje zgrade Tragedija u Dohi VIDEO Stravični prizori urušavanja zgrade: Jedna je osoba poginula, traga se za preživjelima

U tijeku je akcija spašavanja.

"Izgledalo je kao potres", rekao je Liam Gaeta, student na obližnjem Sveučilištu Pace. Drugi studenti opisali su kako su vidjeli automobile kako padaju, prenosi ABC News.

Američki mediji javljaju da je ozlijeđeno petero ljudi. 

 

U međuvremenu su vatrogasci povučeni s mjesta događaja "zbog zabrinutosti oko strukturne stabilnosti zgrade", stoji u priopćenju vatrogasne službe New Yorka.

Susjedne zgrade evakuirane su zbog mogućeg daljnjeg urušavanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene