Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika oluja u Italiji

VIDEO Tornado poharao otok, rušio kuće i preokretao automobile, poginulo dvoje ljudi: "Teško je prihvatiti takvu stvar. To je velika bol"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje ljudi je poginulo, a devetero je ozlijeđeno u oluji koja je poharala mali talijanski otok Pantelleriju i preokretala automobile.

U tornadu je poginuo vatrogasac koji nije bio na dužnosti i 86-godišnji muškarac koji je u petak navečer putovao u popularno turističko mjesto južno od Sicilije.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena

Na videosnimkama agencije civilne zaštite vide se prevrnuti automobili i zgrada koju je pogodio automobil podignut u zrak.

"Teško je prihvatiti takvu stvar. To je velika bol", napisao je pantelerijski gradonačelnik Vincenzo Campo.

Novinska agencija ANSA objavila je u subotu da spasioci i dalje traže nestale dok se obavljaju radovi na ponovnom otvaranju cesta uništenih u tornadu.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene