Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Duboko će požaliti'

'Tko se usuđuje napasti Iran?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad rekao je da iransko nuklearno pitanje ‘pripada prošlosti’ naznačivši time da za njegovog drugog predsjedničkog manadata neće biti promjene nuklearne politike Irana.

Ahmadinedžad je svoje komentare iznio na konferenciji za tisak koju je prenosila iranska državna televizija. Iransko odbijanje da zaustavi svoj nuklearni program potaknulo je nagađanja bi li Izrael ili SAD mogli napasti iranska nuklearna postrojenja.

Pročitajte i ovo Zapovjednik Islamske revolucionarne garde Hosein Salami Upozorio Izrael Iran poručio da je operacija Iskreno obećanje gotova i da su gađali dvije mete Napad na Izrael iron dome VIDEO Koja je tajna Željezne kupole? Pogledajte kako funkcionira najbolja protuzračna obrana na svijetu

>> Iran bi mogao imati nuklearnu bombu za tri godine

Tko se usuđuje napasti Iran? Tko se uopće usuđuje pomisliti na to?’, rekao je Ahmadinedžad odgovarajući na pitanje novinara. Iranski predsjednik je upozorio i da će bilo koja zemlja koja se usudi napasti Iran ‘duboko požaliti’ takav potez. Ahmadinedžad proslavu svoje izborne pobjede namjerava danas održati u Teheranu.

(Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene