Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Obračun klanova

Ubojstva, bombaški napadi, falsificiranje dokumenata: Tko je balkanski mafijaš likvidiran u centru Beča?

Pucnjava u centru Beča (Foto: JOE KLAMAR / AFP)
Pucnjava u centru Beča (Foto: JOE KLAMAR / AFP) Foto: JOE KLAMAR / AFP
U pucnjavi u centru Beča u petak ubijen je Vladimir Roganović (31) iz Herceg Novog, kojeg se spominjalo kao jednog od članova zloglasnog "kavačkog klana", iz Crne Gore.

Prema informacijama u istoj pucnjavi pogođen je i muškarac (22) iz Nikšića. Crnogorski mediji pišu da je u pitanju Stefan Vilotijević, ali još uvek nema potvrde te informacije.

Pročitajte i ovo Ilustracija tužio ju stariji par Majka s malom djecom mora se hitno iseliti iz stana i platiti 5300 eura jer buka smeta susjedima: "Presuda je sramota, pa to su djeca!" Židovski dio bečkog groblja - 3 podmetnut požar Zapaljen židovski dio bečkog groblja, iscrtani kukasti križevi: "Broj antisemitskih ispada u Austriji se značajno povećao"

Austrijski mediji prenose da su žrtve upucane u glavu ispred jednog restorana, a da je ispaljeno između pet i sedam hitaca.

Vladimir Roganović je prošle godine u Beogradu bio osuđen na osam mjeseci zatvora zbog falsificiranja dokumenata. Crna Gora je za njim raspisala tjeralicu nakon što je osumnjičen za lažnu dojavu o postavljenoj bombi u jednom klubu, a trebao je i odslužiti kaznu zbog nelegalnog oružja, piše Blic.

Roganović i njegov bratić Duško bili su optuženi za ubojstvo Marka Vesnića, vođe “delija”, 2009. godine u Herceg Novom, piše Telegraf.rs. Oni pak navode da ga je policija sumnjičila da je naručivao bombaške napade ispred kuće braće Milivoja i Milenka Ivaničevića, službenika Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija.

Njegov brat Duško Roganović ubijen je 25.03.2018. u Herceg Novom u eksploziji bombe koja je bila postavljena pred njegov automobil. Ostao je bez obje noge, ali je preživio napad. Kavački klan i škaljarski klan smatraju se za dva najjača, a suprotstavljena kriminalna klana, piše srbijanski Telegraf.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene