Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u Beogradu

"Neka tri muškarca iznose mrtvo tijelo iz zgrade": Danima je držao leš djevojke u stanu, zvao prijatelje da mu pomognu da ga se riješi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanari zgrade u Novom Beogradu javili su policiji kako tri muškarca u prtljažnik automobila trpaju leš. Policija je otkrila da je muškarac tijelo mrtve djevojke danima držao u stanu. Kaže da nije znao što bi s njim.

Tri muškarca iz zgrade u Ghandijevoj ulici u Novom Beogradu iznose tijelo u vreći. 

Pročitajte i ovo Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći" Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu

Tako je glasila dojava koju je srpska policija dobila u četvrtak poslijepodne. Odmah su odjurili na mjesto događaja. Stanari su im ispričali kako se danima zgradom širi neugodan miris. Policija je upala u stan Nikole K. (30). Tamo su našli tragove krvi i mobitel koji je pripadao Milici S. (28).

Policajce je posebno šokiralo što su u mobitelu našli i nekoliko fotografija izmrcvarenog tijela. Još istražuju odakle su te fotografje, jesu li autentične ili je u pitanju neka neslana šala, piše Blic

Tragove krvi našli su i u liftu zgrade. Policija je zatim krenula tražiti Nikolu i njegove pomagače. Blokirali su cijeli kvart.

Nikolu su našli i priveli. Istražiteljima je ispričao kako je Milica često dolazila njemu u stan. Navodno je rekao da su se oboje drogirali te da se ona prije nekoliko dana predozirala i umrla. 

"Ispričao je da nije znao što da radi sa njom, da nije smio zvati policiju, ni hitnu pomoć pa je njezino tijelo tako držao u stanu danima. Kada se počeo širiti smrad, pozvao je prijatelje da mu pomognu da se riješi tijela", ispričao je izvor za Blic.

Tijelo djevojke on i prijatelji odnijeli su do Nikolina auta i ostavili ga u prtljažniku. Planirali su ga se riješiti. 

Blic piše kako je djevojčin nestanak prijavljen još prošlog tjedna pa se sumnja da je vjerojatno tad i preminula. Obdukcija će pokazati kako je umrla pa će u skladu s tim protiv Nikole podignuti odgovarajuću kaznenu prijavu.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene