Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dočekali ih ožalošćeni

Tijela izraelskih turista stigla u domovinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijela izraelskih turista koji su poginuli u terorističkom napadu na istoku Bugarske, stigla su u domovinu.

Pet ljesova u Tel Avivu dočekale su stotine ožalošćenih. U ime izraelske Vlade obratio im se ministar turizma, koji je sugrađane diljem svijeta pozvao na oprez. Zračna luka u Burgasu sinoć je ponovno otvorena za promet. Bombaški napad na autobus s turistima posjetitelje nije zabrinuo.

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski 95 milijardi dolara pomoći Zelenski zahvalio Amerikancima na velikom paketu pomoći, Rusi im poručili: "To će uništiti Ukrajinu" Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna"

'Posljednjih šest godina prisutna je stalna prijetnja od terorizma, rakete padaju svaki dan. Već smo navikli na to', rekao je Alexei, turist iz Izraela.

>> Raznesen autobus s turistima u Bugarskoj: 'To je iranski terorizam!'

'U današnje vrijeme ovako nešto može se dogoditi bilo gdje u svijetu. Sigurno ćemo se vratiti u Burgas. Možda ne sljedeće godine, ali sigurno hoćemo', kaže Janni, turistica iz Danske.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene