Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tigrica pobjegla iz kaveza i ubila jednog, a ozlijedila dvoje posjetitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sibirska tigrica pobjegla je iz kaveza u zoološkom vrtu u San Franciscu te ubila jednog, a teško ozlijedila dvojicu posjetitelja, prije no što su je ubili policajci.

Tigrica Tatiana već je lani teško ozlijedila svoju čuvaricu dok ju je hranila, a sada je na još nerazjašnjen način uspjela pobjeći iz kaveza i napasti trojicu posjetitelja na obližnjoj terasi kafića.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neljudski uvjeti u kojima je držao obitelj UŽASAVAJUĆA SCENA U PODRUMU KUĆE 'To je stravična priča. Kada smo ušli u kuću, to je bilo čisto ludilo' Slika nije dostupna Obiteljska drama MAJKA SINA ZATVORILA U KAVEZ 'To je čudovište'

Zoološki vrt je evakuiran, a kada je policija stigla na mjesto
događaja, zatekla je tigricu nad beživotnim tijelom žrtve. Zvijer je tada krenula na policajce koji su je ustrijelili hicima iz pištolja, izjavio je policijski glasnogovornik Steve Mannina.

Osim 23-godišnjaka kojeg je ubila zgrabivši ga za vrat, tigrica je teško ozlijedila dvojicu braće, od 18 i 19 godina, koji su prebačeni u gradsku Opću bolnicu. Stanje im je kritično, ali stabilno.

U prvi se čas mislilo da su čak četiri tigra pobjegla iz ograđenog prostora, što su neki lokalni mediji javili u svojim prvim izvještajima, ali ispostavilo se da je to uspjelo samo jednoj životinji, kazao je Mannina.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene