Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi slučaj pedofilije šokirao je Veliku Britaniju, nakon što je uhićena teta u vrtiću priznala seksualno zlostavljanje čak 30 djece, zajedno s još dvoje sudionika.


Zaprepašteni roditelji djece koja pohađaju vrtić Little Ted's, u šoku i nevjerici su plakali dok je 39-godišnja Vanessa George, udana i majka dvoje djece, priznala kako je bila dio pedofilskog trokuta, zajedno s 39-godišnjom Angelom Allen i 38-godišnjim Colinom Blanchardom. Svi oni imaju još jedno zajedničku stvar, a ta je da su svo troje i sami roditelji.

Vezani članci Konferencija za medije Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije - 7 Šef sisačko-moslavačke policije o dojavama da ima krađa na razrušenom području: "Sve smo ih provjerili i utvrdili da nisu točne" Slika nije dostupna Oprez: Montiraju slike tako da ispadnete pedofil i zatim ucjenjuju!

George je priznala kako je napastovala djecu i do samo 12 mjeseci starosti u vrtiću, u Plymouthu te da je svoje perverzije slikala i te slike razmjenjivala s Allen, koja živi u Nottinghamu. Troje pervertita nikad se nije upoznalo u pravom životu, već putem društvenih internetskih stranica te su se tamo dogovarali i nagovarali za provedbu zlodjela nad djecom, i to u dobi isključivo ispod tri godine starosti te su jedni drugima slali gnusne fotografije putem interneta.

Fantazije o incestu i seksu sa životinjama

Policija dosad nije uspjela identificirati niti jedno dijete sa slika, što je roditelje, čija djeca pohađaju vrtić Little Ted's, dodatno zgrozilo i ostavilo u stanju konstantne noćne more. 'Mnogi od roditelja ne znaju je li njihovo dijete bilo zlostavljano. Ne bi li bar bilo pristojno od vaše klijentice da kaže koju je djecu zlostavljala, a koju ne?', rekao je sudac branitelju optužene George, Nicku Gerasimidisu, piše The Sun.

Policija je otkrila i šokantne podatke oko ovog pedofilskog trokuta pa je tako navedeno kako su Allen i Blanchard razmijenili više od 1,500 fotografija seksualno zlostavljane djece. Allen je toliko htjela impresionirati Blancharda, da mu je pisala i o svojim fantazijama, poput incesta, seksa sa životinjama i seksa s djecom. George, s druge strane, izmijenila je čak 10.000 email kontakata s Blanchardom u šest mjeseci. Najšokantniji je bio onaj u kojem njih dvoje razgovaraju o mogućnosti otmice djeteta sa željezničke stanice, no ipak se pokazalo da je sve ostalo, na sreću, samo na razini fantazija.

Suprug i otac zle George nisu znali za njezine zločine

Svo troje prijete velike zatvorske kazne, nakon što su na sudu priznali krivnju za svoja nedjela. George je priznala krivnju za 13 točaka optužnice, od kojih sedam za seksualno zlostavljanje djeteta i pet za raspačavanje nepoćudnih fotografija. Blanchard je priznao krivnju za 19 točaka optužbe za pedofiliju, dvije od kojih su za seksualno zlostavljanje, osam za snimanje nepoćudnih fotografija, pet za raspačavanje istih te četiri za distribuiranje dječje pornografije. Isto tako, Blanchard je priznao i kako posjeduje šest fotografija, na kojima ima seksualni odnos sa psom. Allen je priznala krivnju za šest seksualnih napada na djecu i jednu optužbu za raspačavanje pedofilskih fotografija.

41-godišnji suprug optužene George, Andrew, odrekao se zajedno sa njihove dvije kćeri svoje zle supruge i zatražio razvod braka. Niti on, niti njezin 62-godišnji otac Roger Marks, nisu znali za njezine zločine, sve dok ih sama na sudu nije priznala.