Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka vojska objavila je da je dvoje teško naoružanih ljudi pritvoreno nakon što su pokušali ući u bazu ratnog zrakoplovstva MacDill, kraj Tampe na Floridi, izvijestio je Associated Press.


Baza MacDill je sjedište Središnjeg zapovjedništva SAD-a, nadležnog za Bliski istok, uključujući i vođenje ratova u Afganistanu i Iraku. Glasnogovornica baze Katherine Holt izvijestila je da muškarac i žena nisu mogli pokazati ispravne dokumente za identifikaciju u ponedjeljak navečer, te da je njihovo vozilo pretraženo.

Vezani članci Liam Hemsworth i Madison Brown (Foto: Profimedia) Bivša ga je javno ponizila prevarom sa ženom, a on slomljeno srce liječi u zagrljaju mlade plavuše Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar (Foto:Igor Kralj/PIXSELL) Dugo su se skrivali: Naša najuspješnija dizajnerica ljubi savjetnika Kolinde Grabar Kitarović?

Služba sigurnosti pronašla je u njihovu terenskom vozilu opremu vojnog stila i oružje, ali ne i eksploziv. Holt je kazala da ne zna koliko je oružja zaplijenjeno, već samo da se radi o puškama. Imena osumnjičenika nisu objavljena. Vojska je otvorila istragu, a baza radi normalno. (Hina)