Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vojska otvorila istragu

Teško naoružani par uhićen kod zrakoplovne baze na Floridi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka vojska objavila je da je dvoje teško naoružanih ljudi pritvoreno nakon što su pokušali ući u bazu ratnog zrakoplovstva MacDill, kraj Tampe na Floridi, izvijestio je Associated Press.

Baza MacDill je sjedište Središnjeg zapovjedništva SAD-a, nadležnog za Bliski istok, uključujući i vođenje ratova u Afganistanu i Iraku. Glasnogovornica baze Katherine Holt izvijestila je da muškarac i žena nisu mogli pokazati ispravne dokumente za identifikaciju u ponedjeljak navečer, te da je njihovo vozilo pretraženo.

Pročitajte i ovo Avion prisilno sletio na autocestu - 1 Dvije osobe poginule VIDEO Avion sletio na autocestu i sudario se s automobilima: "Bio je samo nekoliko milimetara iznad naših glava" Policija na Floridi (Foto: Getty) Policija užurbano radi Florida u panici: Serijski ubojica sije strah, napada žrtve na autobusnoj stanici

Služba sigurnosti pronašla je u njihovu terenskom vozilu opremu vojnog stila i oružje, ali ne i eksploziv. Holt je kazala da ne zna koliko je oružja zaplijenjeno, već samo da se radi o puškama. Imena osumnjičenika nisu objavljena. Vojska je otvorila istragu, a baza radi normalno. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene