Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U popodnevnim satima u Hamburgu pomahnitali muškarac nožem je hodao ulicom. Jednu je osobu ubio, a više ozlijedio. Policija je izdala upozorenje od terorizma.


Oko 15 sati policija u Hamburgu zaprimila je nekoliko poziva uznemirenih građana koji su im javili da se ulicom kreće muškarac s nožem i napada ljude.

Vezani članci Dan nakon napada u Readingu Napad u Velikoj Britaniji ipak je bio terorizam: Uhićeni Libijac već je bio osuđivan? Policija u Londonu nakon terorističkog napada - 4 Londonski napadač u siječnju pušten iz zatvora, odslužio polovicu kazne za djela povezana s terorizmom

Napadač je ubrzo uhićen, a traži se još jedan muškarac. Policija je izdala upozorenje od terorizma.

Jedna je osoba ubijena, a nekoliko ih je ozlijeđeno u krvavom napadu nožem u supermarketu u njemačkom gradu Hamburg, objavila je policija.

Osumnjičeni je uhićen, ali motiv napada nije jasan. ''Nemamo točnu informaciju o tome koji mu je bio motiv napada kao ni broj osoba koje je ozlijedio'', stoji u policijskom priopćenju.

Napad se dogodio između Fuhlsbuttlera i Hermann Kaufmanna u distriktu Barmbek oko 15 sati po lokalnom vremenu.

Naoružana policija oformila je sigurnosni kordon i pozvala javnost da izbjegava to područje, dok se u isto vrijeme događa preusmjeravanje prometa, javlja RT.