Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poziv na oprez

Terorističke prijetnje još uvijek prisutne u Moskvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev ocijenio je u petak da su u toj zemlji još prisutne 'terorističke prijetnje' i pozvao je ljude na oprez dan nakon samoubilačkog napada u kojem je u Vladikavkazu poginulo 11 osoba.

'Taj je događaj pokazao da su terorističke prijetnje i dalje prisutne. Ne smijemo se opustiti', izjavio je Medvedev u sklopu sastanka o sigurnosnim pitanjima. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SAD: Zračne luke upozorene na terorističke prijetnje Slika nije dostupna Premetačine Balkanaca u Italiji

>> Medvedev: Odbacujemo svijet u kojem odluke donosi samo jedna zemlja, makar i SAD

'Iako se protiv terorizma uspješno borilo, još postoje prijetnje od takvih zločina', dodao je on. 'Zaključak je da moramo učiniti sve što možemo - i savezne strukture i regionalna vodstva', istaknuo je ruski predsjednik.

'Moramo što je prije otkriti što se dogodilo', dodao je on.

U četvrtak je žena-samoubojica aktivirala eksplozivnu napravu ispred minibusa punog putnika, pri čemu je poginulo 11 osoba, a ranjena je 41 osoba, prema najnovijim podacima ministarstva zdravstva Sjeverne Osetije sa sjedištem u Vladikavkazu.

Prema snimci nadzorne kamere u blizini mjesta napada, eksplozija se dogodila u trenutku kad je žena ulazila u minibus, izjavio je sudski istražitelj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene