Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvogodišnji dječak igrao se u dnevnom boravku kad je na njega pao televizor. Dječak je poginuo na licu mjesta.


Ova tragična nesreća dogodila se u gradu Port St. Lucie na Floridi, a lokalna policija izvijestila je kako se mališan penjao po komodi na kojoj se nalazio veliki televizor.

Vezani članci Uragan Dorian (Foto: AFP) Muškarac s Floride postao viralni hit: Objasnio kako bi se američka vojska i mornarica trebale boriti s uraganima Donald Trump (Foto: AFP) Trump otkazao posjet Poljskoj zbog uragana koji se približava Floridi

'Dogodila se nesreća. To je tragična smrt', istaknuo je Tom Nichols, glasnogovornik policije, prenosi portal wpbf.com. Majka nesretno poginulog mališana, Crystal Brown istaknula je kako je njegov stariji brat pokušao maknuti televizor s njega.

'Rekao mi je, mama oprosti, pokušao sam, ali je televizor bio pretežak', ispričala je. Ona i suprug bili su u susjednoj sobi kad se nesreća dogodila. Začuli su buku i snažan udar, a kad su došli u sobu vidjeli su televizor na sinu. Brzo su ga maknuli i prebacili u bolnicu, no više mu nije bilo pomoći.

Nesreće poput ove tragične su, ali i česte u SAD-u, a roditelje bi trebalo podsjetiti da posebno učvrste težak i nestabilan namještaj, istaknula je Donna Bryan, glasnogovornica Vijeća za zaštitu okruga Palm Beach.