Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Saudijskoj Arabiji

Televizijska postaja zatvorena zbog razgovora o seksu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasti u Rijadu najavile su danas zatvaranje predstavništva satelitske postaje LBC sa sjedištem u Libanonu jer se u emisiji 'Tanka crvena linija' jedan Saudijac hvalio seksualnim životom.

U spomenutoj emisiji je 32-godišnji Mazen Abdul Jawad, zaposlenik jednog zračnog prijevoznika i razvedeni otac otvoreno pričao o svojim seksualnim pustolovinama, ljubavi prema sexu te o tome kako je djevičanstvo izgubio sa 14 godina.

Pročitajte i ovo Žene u Saudijskoj Arabiji od sutra mogu voziti (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Povijesna odluka Pala posljednja "barikada": I zadnja zemlja na svijetu sutra ukida zabranu koja je vrijedila samo za žene Slika nije dostupna Doputovao u Rijad Obama u prvom posjetu Saudijskoj Arabiji

Ova emisija je izazvala veliku buru u duboko konzervativnoj Saudijskoj Arabiji gdje je na snazi šerijatski zakon. U toj zemlji predbračni seks je ilegalan te se ne smiju petljati ljudi koji nisu u braku. Lokalni mediji javljaju da je Abdul Jawad uhićen odmah nakon emisije te da je pušten tek prošlog tjedna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene