Dijete u kolicima, ilustracija (Foto: Getty)
Dijete u kolicima, ilustracija (Foto: Getty) Foto: Getty

Danas 10-godišnji dječak prvih osam godina svog života proveo je po bolnicama jer je njegova majka tvrdila da ima niz zdravstvenih problema, od tumora do problema sa srcem. Dječak je prošao niz nepotrebnih zahvata i u bolnicama bio ukupno 320 puta.


Kaylene Bowen-Wright iz Teksasa osuđena je na šest godina zatvora jer je lažirala bolest svog sina i dječaka natjerala na 13 nepotrebnih operacija i niz drugih medicinskih zahvata.

Vezani članci Teška nesreća u Travnom (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) - 4 Policija objavila detalje užasa u Novom Zagrebu: Uhićen vozač koji je izazvao nesreću u kojoj su stradale majka i dijete Slika nije dostupna VIDEO Šokantan video sve otkrio!

Christopher Bowen (10) privih osam godina svog života proveo je po bolnicama jer je njegova majka tvrdila da ima niz zdravstvenih problema, od tumora, mišićne distrofije, problema sa srcem...

Dječak je zbog toga prošao zračenja, nekoliko puta prebolio sepsu i ugruške u krvi. Ukupno je 320 puta bio u bolnici i imao 13 nepotrebnih operacija. Majka, koja izgleda pati od "Munchausenovog by proxy" sindroma, nagovorila je liječnike i da Christopheru stave kateter za hranjenje te ga je prikovala za invalidska kolica, javlja NBC News.

Bowen-Wright je na sudu u Dallas u kolovozu priznala krivnju za nesmotreno nanošenje ozljeda djetetu. 
Prijetilo joj je 20 godina zatvora, ali je osuđena na znatno manju kaznu.

O dječaku sada skrbi otac Ryan Crawford i maleni se oporavlja.