Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična smrt

Tek što je zaprosio djevojku, pregazio ga auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amrikanac je na svoj najsretniji dan u životu, ujedno doživio i najveću nesreću.

Tek nakon što je zaprosio ruku svoje partnerice, 44-godišnjeg Teranna Hoptwoita, ubio je nepoznati vozač automobila, koji je naletio na njega na cesti te pobjegao s mjesta događaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pobjesnila nakon odbijanja Još jedna prošnja pošla po zlu... Slika nije dostupna Kakva blamaža Evo što se dogodi kada bračnu ponudu pretvorite u spektakl za javnost!

>> Pregazio pješake, oslobođen jer je pio kavu

Nesreća se dogodila u indijanskom rezervatu Muckleshoot u gradu Auburnu, a policija još od vikenda, odnosno prošle subote traga za počiniteljem. Prijatelji tragično poginulog muškarca, policiji su rekli kako je tog dana upravo proslavio prošnju svoje djevojke te se zaputio prema lokalnoj trgovini, po cigarete.

Pronašli tijelo u jarku

Još veća tragedija je što su njegovo tijelo pronašli tek slučajni prolaznici u jarku, a još uvijek nije poznato, koliko je dugo ono ležalo u tom jarku. Obitelj poginulog Teranna Hopwoitsa nada se kako će vozač istupiti i 'učiniti pravu stvar', piše King 5 News.

'Tek je htio zasnovati obitelj i početi nov život. Onaj tko je to učinio mora istupiti', istaknula je Marie Starr, njegova teta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene