Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen Salvatore Coluccio

Talijanska policija uhitila šefa kalabrijske mafije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija uhitila je čelnika moćne kalabrijske mafije koji se nalazi na popisu 30 najopasnijih talijanskih kriminalaca, priopćila je policija u nedjelju.

Talijanska policija uhitila je čelnika moćne kalabrijske mafije koji se nalazi na popisu 30 najopasnijih talijanskih kriminalaca, priopćila je policija. Salvatore Coluccio, koji je u bijegu od 2005. godine, osumnjičen je da je šef 'Ndraghete, koja je postala najmoćnija talijanska zločinačka organizacija, te da vodi klan koji je duboko upleten u trgovinu drogom, rekla je policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Pao' Raffaele Diana Uhićen šef napuljske mafije Camorre Slika nije dostupna Uhićen šef napuljske mafije

Coluccio je, među ostalim, optužen za veze s mafijom i trgovinu drogom. Policija ga je našla u bunkeru njegove kuće u mjestu Roccella Jonica na jugu Kalabrije gdje se skrivao. 'Ndragheta dominira trgovinom drogom u Europi, a sukobi s drugim klanovima doveli su 2007. i do ubojstva šest osoba pred pizzerijom u Duisburgu, u Njemačkoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene