Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Talent show ujedinio Iračane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četveromjesečno natjecanje talenata Arapskih zemalja završilo je s jednom pobjednicom. Pobjedu je odnijela Iračanka Shada Hassoun šiitsko-sunitskog podrijekla i time dala mnogim Iračanima nadu u zajednički suživot.

Nakon proglašenja pobjednice Star Academy Bliskog istoka, 25-godišnja Shada Hassoun zahvalila je Iračanima i omotala se iračkom zastavom. 

Pročitajte i ovo Ilustracija "Nećemo oklijevati" Amerikanci izveli zračne udare u Iraku, ubrzo stigla i jasna poruka Američka zračna baza Ain al-Asad Napetosti na Bliskom istoku Više raketa i projektila ispaljeno na američku zračnu bazu u Iraku: Ima ranjenih


Iako živi u Maroku, mladu Iračanku nisu zaboravili njeni sunarodnjaci, te je nagradili sa 7 milijuna glasova koje su poslali za nju tijekom showa. Njen su četveromjesečni uspjeh na showbiz sceni svakodnevno pratili putem malih ekrana. 


Na natjecanju su joj konkurenti bili iz Libanona, Tunisa i Egipta, a pobjeda koju je ostvarila, u Bagdadu je bila dočekana s veseljem. 


Na žalost, trenutak proglašenja pobjednice, u Bagdadu nisu svi mogli pratiti jer neki dijelovi grada nisu imali struju. Unatoč tome, vijest se brzo proširila i svi su slavili. 


Shada Hassoun rođena je u šiitsko-sunitskoj obitelji, te tako pokazala Iračanima da mogu biti ujedinjeni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene