Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprimjereni kič

VIDEO Tajni luksuz ukrajinske vlasti: Slane sobe, bazeni, oslikani plafoni...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među posljednjim otkrićima je nevjerojatan luksuz koji se skrivao iza zidova Ministarstva financija.

Nakon smjene vlasti u Ukrajini počele su se otkrivati razne afere koje su se dogodile za vrijeme vladavine Viktora Janukoviča, a među posljednjima je otkriće nevjerojatnog i zapravo neukusnog kiča i luksuza koji se skrivao iza zidova Ministarstva financija.

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski Nova smjena Zelenski smijenio šefa odjela tajne službe: Otkriveno što je učinila njegova supruga Napad na Odesu Brojne štete VIDEO Raketni napad na Odesu: Četiri osobe su poginule, puno je ozlijeđenih, gori dvorac Harryja Pottera

TAJNI RAČUNI Timošenko u 278 banaka sakrila 200 milijuna dolara?

Saune, bazeni, slane sobe, dvorane za boks, pozlaćeni namještaj, oslikani zidovi i plafoni, te niz ostalih popratnih sadržaja otkriveni su nakon bijega članova bivše vlade.

Neprimjereni luksuz, koji je za većinu osiromašenih Ukrajinaca nepojmljiv tek je jedan u nizu pokazatelja gramzivosti i pohlepe o kojoj se govorilo, a koja se sad može i vidjeti.

Zanimljivo je kako je zgrada Ministarstva financija postala poput muzeja ispred koje građani čekaju u redu da bi vidjeli u kakvom su luksuzu živjeli oni za koje su glasali. Kako izgleda ministarstvo iz kojeg je ministar s pomoćnicima pobjegao glavom bez obzira pogledajte u videu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene