Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje u Beogradu

Razrednica dječaka otkrila što se s njim događalo prije nego je počinio masakr u školi: "Imao je probleme..."

Osnovna škola Vladislav Ribnikar
Osnovna škola Vladislav Ribnikar Foto: Antonio Balic/Cropix
Majka dječaka ubojice nije se pojavila na ročištu u petak. Svjedočile su ravnateljica školei razrednica razreda u koji je išao Kosta K.

Razrednica dječaka Koste koji je počinio masakr u Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara u petak je na suđenju koje se vodi protiv njega, njegovih roditelja, ali i škole, otkrila kako se ponašao prije stravičnog zločina koji je počinio.

Majka dječaka koji je ubio djecu iz škole nije se pojavila na ročištu jer nije iznijela obranu u kaznenom postupku.

Pročitajte i ovo Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Razrednica razreda u koji su išli dječak ubojica i njegove žrtve govorila je o njegovom ponašanju prije stravičnog masakra. Rekla je da je imao više od 200 izostanaka i da je na samom početku školske godine u kojoj je ubio svoje vršnjake imao koronu, piše Blic.

"Njegova majka došla je nakon siječnja i rekla da on spava po 20 sati dnevno i da nema koncentraciju. Da se teško oporavlja od covida i zamolila je da drugi profesori imaju razumijevanja za njega", rekla je razrednica, a potom se osvrnula na kamp u Francuskoj gdje je dječak ubojica spavao u fotelji.

"Dvije noći je spavao u fotelji, on je rekao da ne može navečer spavati i da dolazi tu igrati igrice, a poslije mu se ne da ići u sobu", ispričala je i potom dodala da je primijetila da je on bio iznimno pedantan, što nije uobičajeno kod tinejdžera.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima

Razrednica se prisjetila i kobnog 3. svibnja kada je njen učenik ubio svoje vršnjake.

Sljedeće ročište zakazano je za 30. i 31. svibanj.

Podsjetimo, dan ranije saslušan je otac dječaka ubojice.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene