Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Detalji iz hotelske sobe

Svijet u čudu: U Sočiju novinare snimaju tijekom tuširanja?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon fotografija koje su obišle svijet, a na kojima se vidi nepripremljenost hotela u Sočiju za prijem svojih prvih gostiju - novinara, stiže još neugodnosti iz tog smjera.

Svijet je šokirala izjava Dmitryja Kozaka, pomoćnika premijera Vladimira Putina, o kamerama koje su snimile ponašanje prvih pristiglih gostiju u hotelima. Kozaku je ovo ujedno i način da odgovori na napade o lošoj pripremljenosti hotela za prijem novinara koji su došli pratiti Olimpijske igre i koji su loše stanje zatečeno po sobama objavili na Twitteru.

Naime, Kozak smatra kako strani novinari sabotiraju Olimpijske igre i žele pisati skandalozno kako bi bili zanimljivi i čitani. I tako im je odgovorio:

'Video nadzor kojeg imamo u hotelima pokazuje da ljudi otvore tuševe, usmjere mlaz prema zidu, napuste sobu i nema ih nakon toga cijeli dan', izjavio je pomoćnik premijera, zadužen za nadzor priprema Rusije za Olimpijske igre, za list The Wall Street Journal.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opasnost u tubama SKRIVAJU EKSPLOZIV: Uoči Sočija Amerikanci se boje 'paste za zube' Slika nije dostupna Kaos sa smještajem FOTO Novinari u čudu: Ovo ih je dočekalo u hotelima u Sočiju

FOTO Novinari u čudu: Ovo ih je dočekalo u hotelima u Sočiju

Ova njegova izjava izazvala je lavinu rekacija jer se odmah povezala s činjenicom postojanja video nadzora u hotelskim sobama i kupaonicama. Svi se pitaju - kako bi to znao da u tim prostorijama nema kamera...

Kozakov glasnogovornik je zanijekao postojanje ikakvog video nadzora po hotelskim sobama i kupaonicama u Sočiju. Tvrdi kako je Kozak vjerojatno mislio na nadzorne kamere u hotelu koje su postavljene tijekom izgradnje.

S kamerama u sobama ili bez njih... izgleda kako se Rusima ne može ništa sakriti. Olimpijske igre su počele pa preostaje samo vidjeti nastavak ove priče o stanju hotelskih soba koja je mjesto svoje realizacije pronašla na Twitteru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene