Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lažno je opužila

Svekrva joj odrubila glavu jer se nije htjela prostituirati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednoj su Afganistanki prošli tjedan odrubili glavu jer odbila svekrvin prijedlog da se počne prostituirati.

Mah Gul (20) iz afganistanskog grada Herata ubijena je prošli tjedan odrubljivanjem glave jer se suprostavila svekrvi koja ju je htjela prisliti na prostituciju. Uhićeno je četvero osumnjičenih za obojstvo mlade Mah. Jedan od njih rekao je policiji da ga je svekrva ubijene usred noći probudila i rekla mu da se Mah prostitutira te ju je uz njenu pomoć ubio.

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

>> Mlada Aisha, kojoj je suprug odsjekao nos i uši, započela je novi život

Navodno je svekrva već duže vrijeme pokušavala gurnuti mlađahnu snahu u ralje prostitucije, no ona se uporno odupirala tome. Svekrvi to očito nije bilo po volji, pa je odlučila okončati život supruge svog sina.

Ova vijest dolazi u vrijeme kad se cijeli svijet dignuo na noge zbog slučaja 14-godišnje Malale koja je ranjena zbog zalaganja za prava djevojčica i žena u svom rodnom Pakistanu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene