Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne znaju što je

Švedski istraživači na dnu Baltika pronašli NLO?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švedska istraživačka ekspedicija Ocean Explorer pronašla je na dnu Baltika neobičan objekt za koji neki vjeruju da se radi o NLO-u.

Prije godinu dana švedski su znanstvenici, tražeći olupine iz Drugog svjetskog rata, na dnu Baltičkog mora pronašli neobičan objekt promjera 18 metara. Neki su odmah proširili priču kako se radi o srušenom NLO-u koji nalikuje brodu Millenium Falcon iz serijala 'Ratovi zvijezda', no istraživači još uvijek nisu sigurni što to točno jest.

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma Ilustracija Misteriozan objekt NLO iznad Slovenije zbunio pilota: "Trenutno prema nama blješti jaka svjetlost"

Iako je objekt pronađen prije godinu dana, zbog nedostatka novca i manjka vremena, skupina se ronilaca tek nedavno spustila do neobičnog objekta. 'Isprva smo mislili da se radi o nekakvoj stijeni, no sada smo prilično sigurni da nije riječ o tome', rekao je Peter Lindberg iz istraživačkog tima.

>> 'Izvanzemaljci na nas gledaju kao da smo idioti'

Objekt je prema svjedočanstvu jednog ronioca, objekt je prekriven stijenama koje su pak prekrivene čađom. 'Tijekom svoje 20-godišnje karijere u kojoj imam preko 6000 zarona, nikada nisam vidio ništa slično. Normalne stijene ne gore', rekao je Stefan Hogeborn koji nema objašnjenje za čađom prekrivene stijene. 'Ne mogu objasniti što sam dolje vidio, spustili smo se po odgovore, no vratili smo se s još više pitanja', dodao je Hogeborn.

Istraživači su radarima i kamerama otkrili i 300 metara dug trag iza nepoznatog objekta. Pretpostavljaju kako je to ili pista ili trag koji je objekt ostavio za sobom, prenosi Daily Mail.

'Nslušali smo se različitih objašnjenja. O onoga da je to svemirska letjelica, pa do toga da je to zapravo ulaz u neki drugi svijet', kaže Lindberg. 'No, istina je da nismo sigurni što to jest. Je li to neki prirodni fenomen ili je ipak riječ o neprirodnom objektu', dodao je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene