Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Bolovala od epilepsije

Svećenik istjerivao demone: Djevojčica (7) umrla nakon egzorcizma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svećenik i njegova četiri pomagača uhićeni su zbog sudjelovanja u ubojstvu 7-godišnje djevojčice iz koje su 'pokušali istjerati demone'.

30-godišnji pastor Lonwabo Thando i četvorica njegovih pomagača zadržani su u zatvoru zbog ubojstva 7-godišnje Mihlali Ngcongco Mazantsi i pokušaja ubojstva 25-godišnje žene, piše Sowetan.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen" Slika nije dostupna Uhićeni otac i redovnik Djevojčica (13) umrla tijekom egzorcizma

>> Djevojčica (13) umrla tijekom egzorcizma

Djevojčica, koja je bolovala od epilepsije, umrla je na putu u bolnicu u Cape Townu 6. studenog. U crkvu ju je poslala majka nakon što joj je prijateljica rekla kako je tamo mogu izliječiti molitvama.

'Kada smo stigli pastor mi je rekao da mora živjeti tamo kako bi dobila 'oslobođenje'. Bila sam u istoj kući cijeli vikend, u sobi točno prekoputa, ali mi nisu dozvoljavali da je vidim', ispričala je šokirana majka. 'Kada sam je vidjela moja kćer je  bila slaba, lice joj je bilo natečeno toliko da nije mogla otvoriti lijevo oko. Počela je kašljati i povraćati. Umrla je na putu u bolnicu'.

Glasnogovornica policije Priscilla Naidu je kazala kako je obdukcija pokazala da je dijete imalo i unutarnje i vanjske ozljede.

U međuvremenu, policiji se javila i 25-godišnja žena koja je pastora i njegove pomoćnike optužila da su je pokušali ubiti. Žena je bila prepuna modrica po cijelom tijelu, kazala je Naidu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene