Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predujam odštete

Svakoj obitelji žrtve avionske nesreće 17.500 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni direktor Air Francea Pierre-Henri Gourgeon objavio je da će tvrtka isplatiti 17.500 eura predujma odštete za svaku žrtvu nesreće zrakoplova AF447 na letu Rio de Janeiro-Pariz.

‘U sadašnjoj fazi ćemo se usredotočiti na isplatu prvog predujma obitelji svake od žrtava koji će iznositi oko 17.500 eura’, kazao je on. ‘Taj predujam ne zahtijeva nikakav angažman, te odvjetnici naših osiguravatelja u svakoj zemlji upravo razgovaraju s obiteljima žrtava kako bi isplatu proveli u djelo’.

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

>> 'Cilju se približava' istraga o padu zrakoplova Air Francea

>> Istražitelji ne isključuju ni teroristički napad

Neke obitelji optužile su Air France za manjak sućuti nakon nesreće i nepravodobno izvješćivanje o istrazi i uzrocima nesreće. Glavni direktor Air Francea rekao je da je cijela kompanija potpuno uključena. ‘Od početka smo radili sve kako bismo stupili u vezu s obiteljima žrtava. Nije lako, često imamo samo broj mobitela’, koji je ‘nažalost bio u avionu’. U letu Air Francea poginulo je 228 ljudi, članova posade i putnika iz 32 zemlje, među kojima i jedan Hrvat. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene