Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos u SAD-u

VIDEO Pogledajte posljedice lančanog sudara više od 150 vozila: Poginulo je najmanje sedam ljudi

Najmanje je sedam osoba poginulo nakon što se više od 150 vozila sudarilo u Louisiani usred guste magle.

Kaos na državnoj cesti 55 u Louisiani. Najmanje sedam osoba je poginulo u nizu nesreća u kojima je sudjelovalo najmanje 158 vozila, priopćila je policija.

Više od 25 ljudi prevezeno je u bolnice s ozljedama od lakših do kritičnih, a mnogi su sami potražili liječničku pomoć rekle su vlasti, izvijestio je CNN

Meteorolozi su ranije rekli da je super magla snažno zahvatila područje, zapadno od New Orleansa. Riječ je o gustoj magli koja se razvija u vlažnim uvjetima i može dovesti do pada vidljivosti na manje od 10 stopa, prema Nacionalnoj meteorološkoj službi.

Pročitajte i ovo Pogled iz Sderota na Gazu Iz minute u minutu VIDEO/FOTO Izraelska vojska objavila jezivu snimku: "Javljam ti se s mobitela Židovke. Ubio sam nju i njezinog muža." Netanyahu: "Stojimo pred sljedećom fazom, ona dolazi"

Vlasti su objasnile kako su se neka vozila zapalila nakon prvog sudara. Jedno od vozila bila je cisterna koja je prevozila opasnu tekućinu, navela je policija ne navodeći pojedinosti.

Lokalni šerif Mike Tregre izjavio je kako su se tri kamiona sudarila u sjevernim trakama i da su potpuno zahvaćena plamenom. U južnim trakama zabilježena su dva sudara s više automobila, od kojih se jedan također zapalio. Naglasio je da je situacija prilično loša. 

Spasioci su se morali probijati do unesrećenih. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene