Parlament u Sarajevu (Foto: Armin Durgut/PIXSELL)
Parlament u Sarajevu (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Mediji navode kako se u pismu koje je stiglo u zgradu Parlamenta BiH nalazi metak promjera 7,65 mm.


Sumnjiva pošiljka u kojoj se po medijskim navodima nalazio metak stigla je u srijedu iz Beograda u zgradu Parlamentarne skupštine BiH i zbog toga se u toj instituciji provodi protudiverzijski nadzor, potvrdili su iz Parlamenta.

Vezani članci Sarajevo tri dana za redom najonečišćeniji grad na svijetu Sarajevo je  treći dan za redom najonečišćeniji grad na svijetu Tursiti iz svih dijelova svijeta posjećuju Zagreb (Foto: Arhiva/Sandra Simunovic/PIXSELL) Gradonačelnici Zagreba, Beograda i Sarajeva planiraju objediniti turističku ponudu

U izjavi za medije tajnik Zajedničke službe Parlamenta BiH Kenan Vehabović potvrdio je kako je sumnjiva pošiljka primljena u pisarnici Zajedničke službe institucija BiH, no nije mogao govoriti o detaljima.

Na lice mjesta pozvani su pripadnici Uprave za koordinaciju policijskih tijela koji provode protudiverzijski nadzor.
Izvor iz Parlamenta BiH potvrdio je za HINA-u kako je pošiljka stigla iz Beograda.

"Pripadnici Direkcije provode istragu i drugih informacija još uvijek nema. Pošiljka je stigla iz Beograda", rekao je neimenovani dužnosnik državnog Parlamenta.

Mediji navode kako se u kuverti umotan u pamučnu tkaninu nalazio metak pištolja promjera 7,65 milimetara.

Avaz piše kako je u koverti bila i poruka: ''S vjerom u Boga na život ili smrt''  te da se uz nju nalazila fotografija mrtvačke glave. (Hina/A.T.)