Parlament u Sarajevu (Foto: Armin Durgut/PIXSELL)
Parlament u Sarajevu (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Mediji navode kako se u pismu koje je stiglo u zgradu Parlamenta BiH nalazi metak promjera 7,65 mm.


Sumnjiva pošiljka u kojoj se po medijskim navodima nalazio metak stigla je u srijedu iz Beograda u zgradu Parlamentarne skupštine BiH i zbog toga se u toj instituciji provodi protudiverzijski nadzor, potvrdili su iz Parlamenta.

Vezani članci Till Lindemann Slavni roker oduševljen srpskim striptiz barom: Uživao s plesačicama, a imao je samo jedan zahtjev Tursiti iz svih dijelova svijeta posjećuju Zagreb (Foto: Arhiva/Sandra Simunovic/PIXSELL) Gradonačelnici Zagreba, Beograda i Sarajeva planiraju objediniti turističku ponudu

U izjavi za medije tajnik Zajedničke službe Parlamenta BiH Kenan Vehabović potvrdio je kako je sumnjiva pošiljka primljena u pisarnici Zajedničke službe institucija BiH, no nije mogao govoriti o detaljima.

Na lice mjesta pozvani su pripadnici Uprave za koordinaciju policijskih tijela koji provode protudiverzijski nadzor.
Izvor iz Parlamenta BiH potvrdio je za HINA-u kako je pošiljka stigla iz Beograda.

"Pripadnici Direkcije provode istragu i drugih informacija još uvijek nema. Pošiljka je stigla iz Beograda", rekao je neimenovani dužnosnik državnog Parlamenta.

Mediji navode kako se u kuverti umotan u pamučnu tkaninu nalazio metak pištolja promjera 7,65 milimetara.

Avaz piše kako je u koverti bila i poruka: ''S vjerom u Boga na život ili smrt''  te da se uz nju nalazila fotografija mrtvačke glave. (Hina/A.T.)