Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postavila GPS lokator na mužev auto

Sumnjičava žena uzrokovala paniku zbog 'bombe'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastojanje jedne sumnjičave supruge da dokaže muževu nevjeru, spektakularno joj se obilo o glavu kada je policija pomislila da je uređaj za praćenje u stvari bomba.

Diletta Binchini (35), angažirala je privatnog istražitelja zbog sumnje na nevjeru svoga muža Williama Sachitija. Prateći Sachitija, privatni istražitelj je pričvrstio GPS uređaj na podvozje njegovog luksuznog automobila Lexus SC430.

Pročitajte i ovo Crni i bijeli konj uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

'Napravu sam prvo vidio nakon što sam upravo oprao automobil. To je bilo na Morrisonovom parkiralištu. Isprva nisam imao pojma što da radim.', izjavio je William Sachiti za Daily Mail. 'Nazvao sam prijatelja i on je bio zabrinut. Zato sam otišao ravno na policiju.'

Policija je ubrzo okružila i evakuirala područje. Ubrzo se ispostavilo da se radi o uređaju za praćenje, te se policija povukla.

'Tako mi je žao što se to dogodilo. Bila je to ogromna greška i poludila sam.' komentirala je Diletta Bichini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene