Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćna mora

Sud oslobodio muškarca koji je u snu ubio ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sud je oslobodio Briana Thomasa, 59-godišnjeg Britanca optuženog da je ubio svoju ženu Christine u snu.

Brian Thomas svoju je suprugu ubio tijekom noćne more u kojoj je sanjao da su u njihovu kamp kućicu provalili lopovi dok su bili na odmoru. Umirovljenik iz Sout Walesa, pati od teških poremećaja spavanja uključujući i mjesečarenje, a sud je ustvrdio kako je očito da je svoju suprugu ubio tijekom stanja automatizma, odnosno automatskog nesvjesnog ponašanja, piše rightpundits.com. Dok su Thomasovi bili na odmoru u srpnju, uznemiravalo ih je nekoliko muškaraca, a Brian kaže da je kobne noći imao noćnu moru da su im provalili u kamp kućicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Inovativnošću Kako zaraditi milijun dolara prije diplome? Slika nije dostupna Osvojili tek 15,1 posto glasova Irski premijer priznao veliki izborni poraz

Ubojstvo tijekom noćne more iznimno rijetko

U snu, on se sukobio s napadačima i otjerao ih, ali kada se probudio vidio je zadavljenu suprugu. Sudac je kazao kako se Brain čini kao čestit čovjek te da nije bio odgovoran za svoja djela. Njegova obitelj dala mu je podršku i bili su sretni kada ga je sudac oslobodio. Slučaj ubojstva tijekom noćne more iznimno je rijedak, a liječnici su ustvrdili kako Brian to najvjerojatnije neće ponoviti. Nakon ubojstva u snu, Brian pati od depresije i konstanto misli na samoubojstvo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene