Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žena magnet

Stresla je struja pa postala vidovita i privlači predmete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elena Kovaleva (71) iz ruskog grada Lipetska, je žena magnet. Na svojem tijelu može držati bilo koju vrstu kuhinjskog pribora i posuđa. Svoju sposobnost otkrila je kada joj je bilo 45 godina, što joj je pomoglo da razvije i svoj drugi dar, predviđanje budućnosti.

Kuhinjski pribor poput žlica, vilica i noževa lagano se ugrije nakon što neko vrijeme visi na njenom tijelu. Teško ga je i skinuti s nje jer se doslovce zalijepi. 'To mi obično uzima dosta energije. Ljudi koji posjeduju moć magnetizma privlače uglavnom metalne stvari, no ja mogu raditi i s plastikom, staklom ili keramikom', kaže Kovaleva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Recept za magnetizam I vi možete postati čovjek-magnet! Slika nije dostupna Ušao u knjigu rekorda Živi magnet: Na tijelo privukao 50 žlica!

Nakon što skine stvari s tijela, oni dijelovi na kojima su visjeli, hladni su kao led. Kovaleva tvrdi da je svoj dar otkrila poslije jedne nesreće. 'Radila sam kao šefica kuhinje u lokalnoj tvornici. Netko je zaboravio zatvoriti vodu u kuhinji, a kako je sve bilo puno žica i kablova, zatvorila sam je uz pomoć drvenog štapa. Igrom slučaja stala sam u baru na podu i pretrpjela električni udar, no srećom ostala sam živa. Liječnici su mi rekli da me 'udarilo' 160 volti', prisjeća se Elena.

Slični incident doživjela je u djetinjstvu. Kada joj je bilo samo 5 godina pala je u wc školjku, a spasio ju je pazikuća. 'Sjećam se kako su mi odrasli govorili da je incident dokaz bogatstva u budućnosti, no to se nije ostvarilo. Ali nakon toga, mogla sam predviđati budućnost. Predvidjela sam smrt svoje majke koja je umrla od raka pluća', dodaje Elena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene