Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Stravičan zločin: Rasporila trudnicu kako bi joj ukrala dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
23-godišnja Sisouvanh Synhavong osumnjičena je da je počinila stravičan zločin - izbola trudnicu na smrt i rasporila joj trbuh kako bi joj iz utrobe ukrala dijete.

23-godišnja Sisouvanh upoznala je majku dvoje djece, 27-godišnju Araceli Gomez, u autobusu i ponudila joj odjeću za djecu. Nakon toga ju je zavezala, i mučila. Nekoliko ju je puta izbola u prsa, a trbuh joj je razrezala nožem  kako bi izvukla dijete koje je odnijela u svoj automobil.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

Nesretna žena, koja je trebala roditi za dva tjedna, preminula je zbog velikog gubitka krvi, a dječak je preživio, ali je u kritičnom stanju.

Sisouvanh Synhavong je sama nazvala policiju i rekla da je rodila,a li da misli kako dijete nije preživjelo. Nakon što je još jednom nazvala u panici, policija ju je locirala i pronašli su ju na parkiralištu s djetetom i pupčanom vrpcom u ruci. Stražnje sjedalo njezinog automobila bilo je prepuno krvi i komadića ljudskog tkiva. Policiju je uvjeravala da je dijete njezino.

Ipak rezultati pretraga u bolnici, dokazali su da ona nije majka djeteta, a u njezinom torbi pronašli su krvave rukavice, papir, ručnike, bočicu za dijete, te dječje čarapice.

Optužena je za ubojstvo i za pokušaj krađe djeteta. Pritvorena je. Dječak je u bolnici u kritičnom stanju i liječnici se bore za njegov život. 

Ovo je treće takvo ubojstvo u SAD od 2004. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene