Obavijesti Video Pretražite Navigacija
45 ozlijeđenih

Stravična nesreća u Pragu: Tri osobe poginule u sudaru autobusa i automobila

Teška nesreća kod Praga (Foto: AFP)
Teška nesreća kod Praga (Foto: AFP) Foto: Afp
Tri osobe su poginule, a 45 je ozlijeđeno, među kojima neke teško, u petak u sudaru autobusa i automobila u Horomericama, u sjeverozapadnom predgrađu Praga, doznaje se od policijskog izvora.

"U sudaru su poginule tri osobe, vozač automobila i dvije osobe u autobusu" koji je iz još nepoznata razloga sletio s ceste i udario u drvo, rekla je za agenciju France Presse glasnogovornica policije Monika Šindlova.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

Po zadnjim informacijama, u nesreći je 45 ljudi ozlijeđeno, među kojima je petero u teškom stanju. U ranijem izvješću navodio se podatak o tridesetak ozlijeđenih.

Policija je izvukla sve osobe koje su bile prikliještene u autobusu.

Među ozlijeđenim putnicima su djeca, izvijestila je praška spasilačka služba.

"Dvoje djece je zadobilo teške ozljede glave, dišu pomoću respiratora i u stanju su inducirane kome", rekla je glasnogovornica spasilačke službe Jana Postova.

Ozlijeđeni su primljeni u nekoliko bolnica u Pragu.

Autobus je u vlasništvu privatnog prijevoznika Arrive i prometovao je između Praga i Holubica, na širem području češke prijestolnice. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene