Obavijesti Video Pretražite Navigacija
crni praznici

Užas na kruzeru! Putnici ispričali kako je izgledala drama koja je uslijedila: "Odmah sam osjetio mučninu u želucu"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Putnik kruzera Royal Caribbean nestao je nakon pada u more kod Charlestona na putovanju do Bahame. Putnici su otkrili da su požurili na palubu pomoći u spašavanju, ali bez uspjeha.

Obalna straža SAD-a izvijestila je o padu 41-godišnjeg putnika krstarenja oko 19:17 sati u nedjelju. Muškarac je s broda koji je plovio za Bahame pao oko 127 milja istočno od Charlestona u Južnoj Karolini u SAD-u.

Tvrtka Royal caribien je priopćila da je putnik pao s broda Vision of the Seas nakon čega je uslijedila velika misija potrage i spašavanja tijekom noći. Unatoč velikoj mobilizaciji snaga obalne straže u potrazi za nestalim putnikom, kao i aktivaciji dvaju zrakoplova, u ponedjeljak ujutro je otkazana misija spašavanja, izvijestio je Daily Mail.

Pročitajte i ovo Hrvatska granica Ima snimku koja sve dokazuje Svjetski mediji izvještavaju o pravnoj bitki koju mladić vodi protiv Hrvatske: Dobije li, bit ćemo prisiljeni mijenjati stvari

Krstarenje je zaustavljeno dok je stroboskopska lampa očajnički skenirala ocean oko šest sati. Unatoč najvećim naporima posade, čovjek nije viđen sve otkako je bio na brodu Royal Caribbean u nedjelju.

Student iz New Jerseyja Jake Utzinger (21) rekao je da je bio na odmoru s obitelji svoje djevojke kada se dogodila tragedija, a kapetan je objavio da je putnik pao u more oko 19:45. "Odmah sam osjetio mučninu u želucu znajući da se jedan od naših suputnika izgubio na moru", ispričao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija frontalni sudar Nakon svadbe poginulo četvero ljudi: Snimao svatove i zabio se u drugi auto, stradao i bračni par

Colin Schappi, drugi putnik, rekao je da je shvatio da se dogodila tragedija kad je oko 19:15 čuo članove posade kako viču - Oscar! Oscar! Oscar! Poziv se koristi kako bi se upozorilo druge članove posade da je netko pao u more.

Isprva putnicima nije rečeno što se događa, ali kad je vijest podijeljena preko razglasa i putnici su se pridružili potrazi. Trčali su palubom i gledali prema moru, ali bez uspjeha.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene