Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Monstruozna majka

Strava: Ubrizgavala heroin svojoj maloljetnoj kćeri!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka iz Pennsylvanie optužena je da je svoju 14-godišnju kćer navukla na teške droge, uključujući i heroin.

Optužbe je terete i da je sama ubrizgavala heroin svojoj kćeri kada ona nije bila u stanju to sama napraviti. Istražitelji navode kako je 38-godišnja Brendi Baumgardner počela pušiti marihunu sa svojom kćeri, čiji je identitet zaštićen, kada je ona imala samo 12 godina. Djevojčica je počela koristiti teže droge kada je imala 14 godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

Robert Thomas Hannick također je optužen za opskrbljivanje djevojke heroinom u zamjenu za seksualne usluge.

>> Kućanica krijumčarila kokain da spasi sinu život

Djevojka je završila na savjetovanju gdje je otkrila kako je počela s marihuanom da bi završila na heroinu, koji je ubrizgavala skupa sa majkom. Istražiteljima je otkrila da je znala biti u tako lošem stanju te da bi joj tada majka ubrizgala dnevnu dozu heriona.

Tijekom policijskog istraživanja Baumgardner je priznala da i ona i kćer imaju problema s drogom te da je svojoj kćeri ubrizgavala heroin kada ona nije bila u stanju to sama napraviti. Baumgardner je optužena za ugrožavanje djece. Saslušanje je zakazano za 21. Lipnja.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene