Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U indijskom zrakoplovu

Strava u zraku: Tridesetak putnika u avionu počelo krvariti iz nosa i ušiju

Ilustracija: GettyImages
Ilustracija: GettyImages
Tridesetak putnika indijskog zrakoplova krvarilo je u četvrtak iz nosa i ušiju nakon što je posada zaboravila aktivirati izjednačenje tlaka u kabini, zbog čega je zrakoplov morao sletjeti.

Sa 166 putnika i članova posade, let Mumbai-Jaipur tvrtke Jet Airways vratio se na polazište tričetvrt sata nakon polijetanja ujutro, nakon što su se pojavili alarmantni simptomi.

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga

U videosnimci objavljenoj na Twitteru vidi se prizor u kojem vlada smrtna tišina u kabini, a putnici nose maske s kisikom.

"Panično stanje zbog tehničkog problema na @jetairways 9W 0697 od Mumbaija do Jaipura. Zrakoplov se vraća u Mumbai nakon 45 minuta. Svi su putnici na sigurnom, a među njima i ja", napisao je u tvitu Darshak Hathi u poruci iz zračne luke indijskog ekonomskog središta.

Liječnici su pregledali putnike po povratku na tlo.

Civilno zrakoplovstvo bilježi bizarne incidente u Indiji. U siječnju je Jet Airways otpustio dva pilota jer su usred leta nakratko napustili kokpit zbog žestoke svađe. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene