Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpska policija traga za nesavjesnim vozačima koji su hladnokrvno prelazili preko tijela usmrćenog pješaka.


Nakon što je preksinoć usmrtio pješaka, na jednoj prometnoj cesti na periferiji Smedereva, vozač je pobjegao s mjesta nesreće. No, tragediji tu nije bio kraj.

Vezani članci Slika nije dostupna U naletu dva automobila poginuo pješak Slika nije dostupna Vozio bez dioptrijskih naočala i autom usmrtio mladića

Još nekoliko automobila jednostavno je prešlo preko tijela nesretnog muškarca, a dijelovi lubanje pronađeni su i dvadesetak metara od mjesta nesreće, piše srbijanski Press.

Istražni sudac Marko Jocić je utvrdio da, osim što je muškarca naknadno pregazilo nekoliko automobila, nitko od barem 20-tak vozača koji su ondje prošli nije zvao policiju ni hitnu pomoć. A tijelo je razvlačeno u dužini od oko 100 metara, kaže Jocić.

Nesretnog je muškarca primjetio tek dvadesetsedmogodišnji muškarac nakon što je i on prešao preko njegovog tijela. Odmah je nazvao hitnu pomoć, a u međuvremenu je preko tijela prošlo još jedno vozilo iz suprotnog smjera, piše Press.

Očevidaca za ovu stravičnu nesreću još uvijek nema, no policija se nada da će na osnovu svih prikupljenih podataka slučaj ipak uskoro biti rasvijetljen.