Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sedam osoba ozlijeđeno

Napad u Njemačkoj: Uhićen muškarac (36) iz bivše Jugoslavije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam osoba je ozlijeđeno u napadu sjekirom na željezničkom kolodvoru u Düsseldorfu na zapadu Njemačke.

U četvrtak kasno navečer dogodio se napad sjekirom na željezničkom kolodvoru u Düsseldorfu, u kojem je ozlijeđeno sedmero ljudi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Porijeklom iz Srbije Dječak (15) u šumi zadavio svoju djevojku: Njegov je otac na Uskrsni ponedjeljak nožem ubio 7-godišnju kćer Crkva u Hildesheimeu Teške ozljede Pomoćni biskup napadnut u svom domu, biskupija šokirana: "Molimo za njega"

Iako je glasnogovornik policije prvo rekao da je uhićeno dvoje ljudi, policija je kasnije potvrdila da je uhićen samo jedan muškarac, 36-godišnjak za kojeg su u izjavi za medije naveli da dolazi iz bivše Jugoslavije i da navodno ima mentalnih problema. Kasnije je objavljeno da muškarac dolazi s Kosova.

Osumnjičeni 36-godišnjak s Kosova, koji živi u zapadnom njemačkom gradu Wuppertalu, pobjegao je s kolodvora nakon napada u četvrtak i skočio je s obližnjeg mosta i pritom se teško ozlijedio. Uhićen je i nalazi se u bolnici.

Policija navodi kako vjeruje da je osumnjičenik djelovao sam. U priopćenju se također navodi da su teško ozlijeđene osobe u stabilnom stanju.

Glasnogovornik policije rekao je u četvrtak kasno navečer da se ne radi o terorizmu. (Hina/Ma.B.)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene