Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Londonu:

U kanalu pronađeno obezglavljeno tijelo glumice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednom od londonskih kanala pronađeno je obezglavljeno žensko tijelo. Britanski mediji pišu kako se radi o tijelu 29-godišnje glumice Gemme McCluskie.

Tijelo je prekjučer pronađeno u Hackneyju, u dijelu kanala Regent, a policija je pronašla i prvog sumnjivca u vezi s tim ubojestvom. BBC prensosi kako je uhićen 35-godišnji muškarac za kojeg se vjeruje da je glumičin brat.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

>> 'Novinarku BBC-a i mog muža ubila je ista osoba'

McCluskie je jednostavno nestala prošli tjedan, a njezina obitelj i prijatelji su sve do jučer još uvijek aktivno tragali za njom i tražili pomoć građana putem interneta i plakata po istočnom dijelu Londona.

McCluskie je glumila u BBC-jevoj sapunici EastEnders 2001. godine. Ona je u BBC-jevoj sapunici odglumila u 30 epizoda. Njezini kolege iz te serije putem Twittera su nakon njezinog nestanka isto tako apelirali za pomoć.

Scotland Yard je priopćio medijima kako im je identitet pronađenog tijela poznat, ali da se čeka i obdukcija, koja se tek treba obaviti. Tijelo je u kanalu primijetio slučajni prolaznik te obavijestio policiju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene