Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAGEDIJA U SUTTONU

Strava u južnom Londonu: Plamena buktinja progutala četvoricu dječaka koji su bili sami kod kuće, majka uhićena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvero blizanaca u dobi od tri i četiri godine poginulo je u stravičnom požaru koji je izbio u njihovoj obiteljskoj kući u južnom Londonu. Četvorica mališana bila su sama kod kuće. Okolnosti se istražuju, a majka je uhićena zbog zanemarivanja djece.

U stravičnom požaru do kojeg je došlo u četvrtak oko 19 sati u južnom Londonu poginulo je četvero djece u dobi od tri i četiri godine. Radi se o dva para blizanaca, koje je progutala plamena buktinja u još neutvrđenim okolnostima. Zbog sumnje na zanemarivanje mališana, koji su kad je vatra izbila, bili sami kod kuće, u petak je uhićena 27-godišnja žena.

Susjeda i prijateljica majke četvorice dječaka, Deveca Rose, izjavila je kako je 27-godišnjakinja živjela sama s djecom. Radila je kao njegovateljica. Drugi susjed je za Daily Mail rekao:

"Dobro poznajem obitelj, ovo što se dogodilo je nevjerojatno potresno. Čuo sam susjede kako viču, izašao u vrt i ugledao plamenu buktinju koja guta kuću, kao i vatrogasce, koji su ušli preko susjedove kuće."

Vidno potreseni susjedi posvjedočili su kako su blizanci bili preslatka i sretna djeca. Prema dostupnim informacijama, vatrogasci su ih uspjeli izvući iz kuće u plamenu, ali nažalost, ne i spasiti im živote.

U petak ujutro na poprištu stravične tragedije položeni su cvijeće i svijeće. U poruci stoji: "Za Kysona, Brysona, Leytona i Logana. Mirno spavajte, voli vas djed".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija istražuje slučaj VIDEO Pacijent donio zapaljivu tekućinu? U stravičnom požaru u Japanu poginulo 27 ljudi

Pročitajte i ovo Rudari, ilustracija (Foto: Getty Images) EVAKUACIJA U TIJEKU Strava u rudniku: Deseci rudara ostali zarobljeni u nakon požara, za njih 75 se ne zna gdje su

U tijeku je intenzivna istraga okolnosti stravičnog požara. Majka je zadržana u pritvoru.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene