Veliki požar izbio je u trgovačkom centru u Walthamstowu u Londonu.

Galerija


25 vatrogasnih vozila i 150 vatrogasaca bori se s velikim plamenom koji izbija iz krova trgovačkog centra u Londonu. Vatra je zahvatila veliki dio krova zgrade na dva kata.

Vezani članci U požaru je stradao veći broj pomoćnih prostorija svetišta, ali je kip Majke Božje Bistričke ostao čitav U velikom požaru u svetištu izgorjele brojne prostorije, ali ostao je jedan detalj: "Zanimljivo je da je plastični kip netaknut" Požar na gospodarskoj zgradi Svetišta Majke Božje Bistričke Buktinja u Svetištu Majke Božje Bistričke: Izgorjela dvorana i predavaonica

"Puno je dima pa smo savjetovali građanima da drže vrata i prozore zatvorenima dok se vatrogasci bore s požarom", kazao je Steve Smith, voditelj vatrogasne postrojbe. "Zatvorene su lokalne ceste i vozači bi trebali izbjegavati područje oko trgovačkog centra", dodao je.

Nešto prije 13 sati objavljeno je da je požar pod kontrolom, ali da će vatrogasci ostati na požarištu tijekom poslijepodneva. Uzrok požara za sada nije poznat. Nema informacija o eventualno ozlijeđenim osobama.