Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Indiji

Hrvat pronađen s odsječenom nogom, traži se njegova obitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je 56-godišnjeg Hrvata, bez noge i putovnice, dovela u bolnicu u Mumbai iz Rohe. Prijatelji pokušavaju u Hrvatskoj pronaći njegovu obitelj. Uvjeti u bolnici su, kažu, katastrofalni.

Iz prepiske prijatelja na društvenim mrežama, doznajemo kako se teško ozlijeđeni Hrvat, zove Marcel Koprivić.  Nadalje se navodi kako Marcel već godinama nije dolazio u Hrvatsku, da sad jedva priča, nalazi se u polusvjesnom stanju, te kako su uvjeti u bolnici JJ Hospital u Mumbaiju ' jako loši, katastrofalni'.

Pročitajte i ovo Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji Leopard Viralna snimka VIDEO Dječaku u ured ušetala velika zvijer, fantastična reakcija spasila mu život

Ministarstvo vanjskih poslova upoznato sa slučajem

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova na svojoj Facebook stranici ističe kako je upoznato s ovim vrlo složenim slučajem te je ostvarilo kontakt s bolnicom u kojoj se spomenuti nalazi. 'U stalnom smo kontaktu i s Konzulatom RH u Mumbaiu, koji prati situaciju te nas obavještava o svim poduzetim aktivnostima', kažu u Ministarstvu.

Koprivić pronađen u lokvi krvi

Podsjetimo, policija je 56-godišnjaka pronašla u lokvi krvi, nakon što su ih sa željezničke postaje obavijestili, kako 'neki stranac leži kod tračnica'. Nakon što su ga pronašli u nesvijesti, na tračnicama oko 10 kilometara od Rohe, nije se mogao sjetiti previše detalja.

Ispričao je, kako se jedino sjeća da je pješačio iz Goe, gdje je 'bio na odmoru zadnjih pet godina', te kako nije imao neki poseban cilj. Nije se moga o sjetiti ni kako je ostao bez noge, koja mu je odrezana u visini koljena, policajci su ispričali novinaru indijskog tabloida MiD Day. Doktori u bolnici u Mumbaiju sumnjaju kako mu je nogu odrezao vlak, jer je nađen kod tračnica.

>> Transplantirali mu obje ruke!

'Ja sam turist. U Indiju sam došao sam 1995. i od tada živim u Goi. Brat i kćer mi žive u Hrvatskoj. Nedavno me opljačkala skupina razbojnika. Ukrali su mi torbu u kojoj je bila moja putovnica' , rekao je novinaru dodavši kako živi u blizini plaže Palolem u Goi i da se ne sjeća kako je došao do Rohe ili Mumbaija.

U naselju, u kojem je rekao da živi, znaju ga kao Marcela. Potvrdili su da je tamo pet godina, no da dulje vrijeme ne živi u naselju, te kako im je za putovnicu, koju nema već nekoliko godina, rekao da je izgubljena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene