Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražila pomoć pa je napali

Strava u Indiji: Grupa muškaraca silovala turistkinju iz Danske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turistkinja (51) izgubila se i nekoliko muškaraca kod željezničkog kolodvora pitala za smjer. Usmjerili su je na pogrešan put, a onda silovali i opljačkali.

Grupa muškaraca u utorak je napala i silovala 51-godišnju turistkinju iz Danske u New Delhiju, priopćile su indijske vlasti. Zločin se dogodio nakon što se žena izgubila i nekoliko muškaraca kod željezničkog kolodvora upitala za smjer. Umjesto da joj pomognu, oni su je usmjerili na pogrešan put, a potom silovali i opljačkali, javlja Times od India.

'Komandosice' će čuvati žene u Delhiju

Pročitajte i ovo Denis Lingart osuđen na 13 godina zatvora Bivši policajac pljačkao banke pa bježao na električnom romobilu: Pištoljem prijeto djelatnicima Ilustracija nasilje nad ženama Strašni napadi šokirali zemlju - djevojčicu (8) silovala tri muškarca, zatukli je kamenom, 13-godišnjakinji iskopane oči: "Bila je mučena"

Dankinja se uspjela vratiti do hotela u kojem je odsjela. Pomogao joj je vlasnik koji je zatim alarmirao policiju. Prema pisanju indijskih medija, žena je u zemlji boravila oko tjedan dana. U glavni grad je stigla u utorak iz Agra gdje je posjetila Taj Mahal.

Prije nekoliko tjedana silovana Poljakinja

Prije samo nekoliko tjedana u Indiji je silovana i žena iz Poljske. Nju je drogirao i zatim seksualno iskoristio taksist dok je putovala s dvogodišnjom kćeri u New Delhiju. Prošle je godine šest muškaraca osuđeno na doživotni zatvor za brutalno silovanje i pljačku 39-godišnje Švicarke u državi Madhya Pradesh. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene