Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijena čitava obitelj

Strava: U dvorištu kuće pronađeno 5 leševa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava strava dogodila se u Francuskom gradu Nantesu, gdje je policija pronašla u dvorištu obiteljske kuće pronašla pet leševa.

Početkom travnja u Nantesu je nestala šesteročlana obitelj, piše Bild, a tijela pronađena dvorištu jučer pripadaju majci obitelji te njezino četvero djece. Policija je njihova tijela pronašla u dvorištu njihove kuće, a sve su žrtve ubijene vatrenim oružjem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žrtve rata narko kartela U Meksiku pronađeno 37 leševa u masovnoj grobnici Slika nije dostupna Rat s narko kartelima Strava u Meksiku: 93 leša pronađena u jednom danu

Policija sumnja kako je obitelj prvo oteta te potom ubijena. Ubijena djeca starosne su dobi od 13 do 20 godina, a svaki im se trag počeo gubiti od 3. travnja. Nakon što se djeca nisu pojavljivala u školi, kao niti njihovi roditelji na poslu, policija ih je počela tražiti.

Misteriozna poruka

Susjedi i poznanici obitelji tvrde kako su svi članovi te obitelji nestali zajedno na isti dan. Obitelj su opisali kao tihu i normalnu. Dodali su da postoje glasine kako otac ubijene obitelji radi za američku obavještajnu službu, ili da je zbog posla obitelj morala preseliti u Australiju.

Policija je nedaleko od kuće ubijene obitelji pronašla automobil, koji pripada majci obitelji i na kojem je netko preko prašine napisao 'Nisi to smjela napraviti - nedostaješ mi!'. Policija još uvijek utvrđuje ima li poruka na majčinom automobilu bilo kakve veze sa stravičnim ubojstvima. Drugi automobil obitelji je nestao, prenose lokalni mediji, a policija traga za tim vozilom, kao i za nestalim ocem obitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene