Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekao da je nojevo

Strašno: Raskomadao ljude i prodavao njihovo meso

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineska policija je uhitila muškarca pod sumnjom da je raskomadao ljude i prodao meso na tržištu kao 'meso noja', pišu u petak kineska glasila.

56-godišnji Zhang Yongming koji je živio na selu u pokrajini Yunnanu, na jugozapadu Kine, uhićen je koncem travnja u okviru istrage o ubojstvu 19-godišnjeg mladića, piše internetski portal Guangxi News.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kanibalizam u Rusiji Pojeo muškarca kojeg je upoznao preko gay internetske stranice

>> Panda snimljen kako jede meso!

No policija je rekla da se pribojava najgoreg, pošto je 17 osoba nedavno bez traga nestalo na tom području, među njima i neki Zhangovi susjedi. "Zhang Yongming je monstrum i ljudožder", rekli su mještani njegova sela, kako prenosi portal, dodavši da su ga znali viđati kako vješa plastične vreće ispred kuće, ili iznosi iz nje kosti. Kako piše Standard, honkonški dnevnik, policija je u njegovu domu pronašla "više desetaka očnih jabučica u staklenkama s alkoholom". Istražitelji su pronašli i komade mesa, čini se ljudskog, koje je sušio u kući, piše dnevnik.

Policija kaže kako je moguće da je Zhang hranio svoja tri psa ljudskim mesom, a dio je prodavao na tržištu kao "nojevo meso", dodaje Standard. Na upit agencije AFP policija nije htjela ništa komentirati, rekavši samo da će sve informacije "pravovremeno" objaviti. Kako navodi portal Guangxi News, Zhang je već odležao gotovo dvadeset godina zatvora zbog ubojstva. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene