Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije preživjela

Strašna tragedija: Djevojčica (4) pala s 23. kata na dvoje prolaznika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica (4) je smrtno stradala nakon pada s 23. kata stambene zgrade. Pri padu je ozlijedila dvoje slučajnih prolaznika.

Tragedija se dogodila u subotu oko 17 sati u gradu Guangzhou, na jugu Kine. Dvoje ozlijeđenih su radnici u obližnjem frizerskom salonu. Stajali su ispred zgrade i razgovarali.

Pročitajte i ovo Sinj; oronule zgrade - 1 Stanje nepromijenjeno Djevojčica iz Sinja i dalje u komi: Dnevnik Nove TV provjerio prijete li opasnosti u starim gradskim jezgrama Zgrada u Sinju - 1 Nesreća u Sinju Djevojčica na koju je pao kamen operirana u splitskoj bolnici: "Situacija je ozbiljna, osam sati smo morali čekati na nove informacije"

>> Strašno: Curica ispala s vrtuljka, pala s dva metra visine

Susjedi su pohitali na mjesto događaja nakon što su čuli snažan udarac. Zatekli su mrtvu 4-godišnju Chengcheng i ozlijeđene muškarca i ženu. Muškarac je zadobio frakture lijeve noge i desne ruke, a žena je prošla samo s ogrebotinama.

'Osjetio sam udarac, nisam odmah shvatio što se dogodilo. Bio sam gotovo u nesvijesti oko minutu, no onda sam došao k sebi i vidio dijete kako leži pored mene', ispričao je ozlijeđeni muškarac.

Chengcheng je bila kod kuće s majkom koja je gledala televiziju. Popela se na prozorski okvir, poskliznula se i pala kroz prozor.

'Majka je sišla na mjesto nesreće nakon 20-ak minuta. Bila je toliko očajna da je nešto kasnije pala u nesvijest', ispričao je jedan od svjedoka koji se tamo zatekao. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene