Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

3-godišnja djevojčica iz Teksasa preživjela je strašan pad sa sprave u zabavnom parku pri punoj brzini.


Na snimci se može vidjeti kako je djevojčica iskliznula ispod zaštitne šipke na spravi 'Techno Jump Ride' u zabavnom parku u Teksasu. 3-godišnjakinja je odletjela u zrak u trenutku kada se sprava ubrzala, a pala je na platformu s dva metra visine, piše ninemsn.com. Srećom, dijete je preživjelo pad, a hospitalizirano je s ozljedama glave, vrata i leđa.

Vezani članci Al Pacino i Meital Dohan Glumačka legenda u trenu se našla na podu, nije se odmah snašla ni njegova 39 godina mlađa djevojka Avion, ilustracija Nova strašna tragedija: Putnički avion s više od 80 putnika srušio se u Afganistanu

>> Strašno: Tri djevojčice odletjele s vrtuljka pri najvećoj brzini

Djevojčica se na spravi išla provozati sa svojim 8-godišnjim bratom, dok je majka odustala od vožnje i sišla s platforme prije nego je vožnja počela. Nakon nesreće vožnja na spravi bila je zatvorena tri sata, a direktori zbavnog parka RodeoHouston najavili su servis sprave.

Leroy Shafer iz zabavnog parka izjavio je da je djevojčica prošla mjerenje visine potrebne za vožnju, ali je naglasio da je trebala biti u pratnji odrasle osobe.