Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iskliznula ispod šipke

Strašno: Curica ispala s vrtuljka, pala s dva metra visine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
3-godišnja djevojčica iz Teksasa preživjela je strašan pad sa sprave u zabavnom parku pri punoj brzini.

Na snimci se može vidjeti kako je djevojčica iskliznula ispod zaštitne šipke na spravi 'Techno Jump Ride' u zabavnom parku u Teksasu. 3-godišnjakinja je odletjela u zrak u trenutku kada se sprava ubrzala, a pala je na platformu s dva metra visine, piše ninemsn.com. Srećom, dijete je preživjelo pad, a hospitalizirano je s ozljedama glave, vrata i leđa.

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Slika nije dostupna DETALJI NESREĆE "Ne mogu opisati taj užas": Kako je došlo do stravičnog pada djevojčice s trećeg kata, koji je samo čudom preživjela

>> Strašno: Tri djevojčice odletjele s vrtuljka pri najvećoj brzini

Djevojčica se na spravi išla provozati sa svojim 8-godišnjim bratom, dok je majka odustala od vožnje i sišla s platforme prije nego je vožnja počela. Nakon nesreće vožnja na spravi bila je zatvorena tri sata, a direktori zbavnog parka RodeoHouston najavili su servis sprave.

Leroy Shafer iz zabavnog parka izjavio je da je djevojčica prošla mjerenje visine potrebne za vožnju, ali je naglasio da je trebala biti u pratnji odrasle osobe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene