Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve službe na terenu

FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo

Aktualno Galerija Ilustracija Ilustracija Foto: Getty Images Nesreća u Njemačkoj Nesreća u Njemačkoj Foto: Afp Nesreća u Njemačkoj - 4 Nesreća u Njemačkoj - 4 Foto: AFP Nesreća u Njemačkoj - 3 Nesreća u Njemačkoj - 3 Foto: AFP +0 Nesreća u Njemačkoj - 1 Galerija 1/5 >>
U srijedu ujutro dogodila se teška autobuska nesreća na Autobahnu 9 u blizini Leipziga. Iz još uvijek nejasnih razloga Flixbus je izletio s ceste i prevrnuo se na bok. Policija je zasad potvrdila pet mrtvih i brojne ozlijeđene.

Najmanje je pet osoba poginulo, a ima i ozlijeđenih u teškoj nesreći autobusa na autocesti u blizini grada Leipziga na istoku Njemačke.

Kako javljaju njemački mediji, prevrnuo se autobus tvrtke Flixbus. Prema prvim informacijama, autobus je skrenuo udesno na prometnoj autocesti A9 prije nego što se prevrnuo na bok.

"Jasno je da autobusna nesreća utječe na sve nas jer je u većini incidenata uključeno mnogo ljudi. To nas sve čini tužnima. Nažalost, moramo žaliti za nekoliko mrtvih i brojnim ozlijeđenima. Ozlijeđeni putnici u autobusu prevezeni su u nekoliko obližnjih bolnica", rekao je Olaf Hoppe, glasnogovornik policije Leipzig.

Pročitajte i ovo Viktor Šimunić i Dario Juričan u DIP-u - 2 Pridružio se Viktoru Šimuniću VIDEO Čovjek koji je 2019. promijenio ime u Milan Bandić ide na izbore: "Ostao sam paf kad sam vidio što me dočekalo"

Autobus na kat je u 8 ujutro krenuo iz Berlina prema Zürichu. Dva sata i 170 kilometara od polaska, sletio je s ceste i prevrnuo se na bok. Nesreća se dogodila na autocesti sjever-jug od Berlina do Münchena, u blizini zračne luke Leipzig/Halle, sjeverozapadno od grada

Uzrok nesreće zasad je nepoznat.

"Trenutačno možemo samo nagađati. Ono što možemo reći je kako nemamo indicija da je sudjelovalo neko drugo vozilo", napomenuo je Hoppe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene