Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija u akciji

Strašan zločin u vrtiću: Napadač nožem ubio tri osobe i ranio ih šest, u bijegu je

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tri osobe su ubijene i šest ih je ranjeno u napadu nožem u privatnom dječjem vrtiću. Napadač je u bijegu.

Nepoznata osoba upala je u privatni dječji vrtić u Kini i nožem ubila tri osobe, a ranila ih šest. Napadač, za kojeg se vjeruje da je 48-godišnjak, u bijegu je. "Gangster je na sebi imao kapu i masku", rekli su iz policije.

Snimka nadzorne kamere ulovila je navodnog napadača. Na sebi je nosio bejzbolsku šiltericu, bijelu košulju, krem hlače, masku i crnu torbu.

Viđen je policajac kako nosi dijete u naručju prema vozilima hitne pomoći. Zasad se ne zna koje su dobi žrtve, piše Daily Mail. Ostalu djecu su također iznosili iz vrtića, vjerojatno roditelji ili učitelji.

"Organi javne sigurnosti poduzimaju sve napore kako bi ulovili osumnjičenika", priopćila je policija o napadu koji se dogodio oko 10 sati po kineskom lokalnom vremenu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Strašan napad u Nizozemskoj: Maloljetnik izbo par osoba na glavnoj željezničkoj stanici

Iako u Kini takvi zločini nisu česti, u posljednjih nekoliko godina zabilježeno je više napada nožem u vrtićima i školama. Prošlog mjeseca četiri su osobe ranjene u napadu nožem u velikoj šangajskoj bolnici. Policija je ustrijelila i savladala napadača.

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene